L’estiu és una estació que carrega d’energia i d’il·lusió. Uns mesos de calma que ens ajuden a asserenar-nos i agafar forces. Per això, des d’Idees Disseny et proposem viure aquests dies d’estiu amb el màxim descans i tranquil·litat gràcies a la selecció que t’oferim a continuació.

Durant aquest període és essencial transmetre calma amb els propis elements de decoració i mobiliari de la llar. Aposta per les línies senzilles que creen composicions sinuoses i agradables a la vista, elements que aporten un toc de disseny a casa teva fent-la més accessible. El Bird i l’Oiseau de Vitra són dos dissenys que et permetran incorporar aquest estil. Un amb blanc i l’altre amb negre, creen el contrast ideal aconseguint l’equilibri perfecte.

Per l’exterior, et recomanem l’espectacular làmpada portàtil Sylvestrina de Santa & Cole. Amb línies subtils, el seu cos ens recorda a un llum d’oli, manté la calidesa de la seva versió original i s’adapta a la tecnologia LED permetent incorporar una bateria per ser ubicada a tots els espais. Amb Sylvestrina aportaràs un toc disruptiu i trencador que, juntament amb la llum calidesa de la seva llum, crearà una atmosfera de pau i benestar.

Per separar espais et resultarà perfecte l’original sistema de mòduls en formes d’algues marines dissenyats per Ronan i Erwan Bourollec, una proposta amb qui no deixaràs a ningú indiferent. Aquestes peces et transportaran el fons marí a casa teva. Cada joc compta amb 25 unitats que permeten crear infinitat d’estructures generant lleugeres cortines i separadors d’ambients per interior i exterior. Així, pots aconseguir entorns més íntims o espais de chillout d’allò més interessants!

Finalment, per gaudir de les nits descansant amb el màxim confort i qualitat, t’aconsellem el nostre matalàs confort de molles ensacades. Amb alçada de 25 cm, de tacte suau, amb nucli de molles clàssiques i amortidor HR28, veuràs exponencialment millorada la teva qualitat de son. Perquè a Idees Disseny sabem que els bons somnis es compleixen si venen acompanyats del millor descans 😉