S’acosta el bon temps i, amb ell, les ganes de trobar-nos mica en mica amb la nostra família i amics. Sabem que cada una d’aquestes trobades és una ocasió especial. Per això, des d’Idees Disseny et presentem els elements ideals per parar la taula d’una manera diferent i deixar encantats als teus convidats.

Nosaltres apostem per productes de gran qualitat i amb disseny únic i original. Per aquest motiu, et proposem vestir les taules més clàssiques amb el joc de coberts daurats: un assortit de forquilles, culleres i ganivets que marcarà tendència i és ideal per combinar-se amb el decantador coure D9XH17 i els vasos de coure D7XH7.

Si busques aportar un toc artístic a la teva taula, deixa’t seduir per la magnífica i original vaixella de plats i safates de porcellana Hybrid-Valdrada. Amb aquesta col·lecció, els teus dots culinaris aniran un pas més enllà traslladant la creativitat en el propi suport on cada objecte mescla el disseny i la cultura oriental i occidental. La col·lecció Hybrid-Valdrada no deixarà a cap comensal indiferent! I, per cert, també trobaràs culleres i la mítica safata de pastís a conjunt per acabar les trobades amb els millors dolços fets a casa.

Per gaudir d’àpats a l’exterior, et proposem decorar la teva taula amb elements més rústics i informals. Complements plens de caràcter t’ajudaran a crear atmosferes més càlides. Amb els mantells individuals trenats i els bols de ganxet, ambdós de Fiorirà un Giardino i creats amb fibres naturals, podràs delimitar bé l’espai per a cada comensal i omplir la taula de color verd primaveral! I seguint amb el color, et proposem vestir la teva taula d’alegria amb els gots de vidre de vímet i la seva gerra de conjunt amb colors que respiren vitalitat.

Atreveix-te a diferenciar-te al màxim a través dels petits detalls. Les nostres peces més especials per sorprendre als teus convidats van des del tallador de pizza Fixie Gold o de colors; el portatovallons Sail; la safata i recipients per servir tapes (en daurat, platejat, blau o verd); o la sucrera Cosmic Diner de Diesel per Seletti que juntament amb els plats de porcellana espacials –Marte, Urano i Callisto– permeten recrear un cosmos diferents damunt cada taula.

Sigui quina sigui la teva elecció, a Idees Disseny t’ajudarem a que triomfis creant taules inoblidables i plenes de bon gust.