El menjador és una de les zones més vivencials de la llar. És un espai de reunió, família, treball, conversa i acció. Per això, l’elecció de les cadires és clau per gaudir d’un bon àpat, de la bona companyia i de la millor sobretaula. Des d’Idees Disseny et presentem la millor selecció de cadires còmodes, versàtils i originals per convertir el menjador de casa en el teu racó preferit.

Per omplir aquesta càlida sala amb les línies pures del disseny danès, des d’Idees Disseny et proposem les camaleòniques i elegants col·leccions de la firma HAY. La col·lecció AAC (About A Chair) és ideal per a tota mena i estils de menjador. Gràcies a la seva simplicitat funcional i a la seva gran varietat d’acabats segur que trobaràs les AAC ideals. Però si busques un aire més retro conservant l’essència del disseny danès, la col·lecció EDGE és la teva! Una cadira altament funcional on fusta i acer es mimetitzen creant un disseny altament funcional.

D’altra banda, una opció confortable i generosa és la col·lecció Kuskoa Bi d’Alki. Unes cadires creades amb bioplàstic amb una carcassa que t’abraçarà tot assegurant la teva millor postura i comoditat. La increïble cadira Lucky de Blå Station: una cadira tancada i oberta, vertical i horitzontal, dissenyada per Luka Stepan que assegura una bona col·locació del cos gràcies a les seves formes dissenyades i produïdes amb la màxima exactitud. Dos dissenys i acabats únics per adaptar-se a qualsevol ambient.

Una bona elecció també pot ser decantar-te per cadires amb acabats inusuals. Els dissenys Louis Ghost de Philippe Starck i la Frilly de Patricia Urquiola, ambdós de Kartell, han estat creats amb policarbonat transparent. Aquesta transparència aportarà llum i dinamisme a l’espai de reunió familiar mentre els mateixos elements es camuflaran en el mateix entorn. Aquests dissenys clàssics combinats amb els seus acabats moderns, creen la conjugació més estel·lar.

Finalment, també pots apostar per dissenys icònics de la història del disseny com la Carimate de Fritz Hansen amb disseny de Vico Magistretti, la icònica CH24 de Hans J. Wegner per a Carl Hansen and Søn o la col·lecció Eames de Vitra. Tres apostes segures i versàtils que aportaran sofisticació, història i el súmmum del disseny a l’estança més familiar de la teva llar.

A Idees Disseny tenim aquests i molts altres models de cadires entre els que hi trobaràs, segur, el teu disseny ideal. Visita’ns i te’ls descobrirem.