Durant l’últim any hem après la importància que tenen les sortides exteriors de les nostres cases. Des d’un jardí, una terrassa, els terrats de la ciutat o un pati al costat del mar… A Idees Disseny t’ensenyem com treure el màxim rendiment i personalitat al teu espai a l’aire lliure, perquè sabem que un bon mobiliari et permetrà gaudir tot l’any de l’exterior.

Primerament has de tenir clar l’espai a crear. Les dimensions són primordials per definir els elements que hi caben. A més, també has de tenir clara la funcionalitat que vols donar a la teva sortida a l’exterior: un espai familiar, un entorn chill out o un petit oasi de relax. Per exemple, per omplir de personalitat i estil terrasses petites, et proposem que optis per una taula i cadires d’alumini blanques: una col·lecció d’Industry Garden Collection d´Studio Job per a Seletti plenes de detalls per crear entorns plens de personalitat amb elements inimitables. Si tens convidats, podeu acollir-los amb les cadires Bistro plegables de diferents colors per seguir aportant un toc de color i originalitat a la teva terrassa.

Si pel contrari tens més espai i busques crear un entorn ideal per a les sobretaules d’estiu, et recomanem la taula extensible Thais o la taula 207x92x76. Dues taules creades amb materials de primera qualitat, que et permetran passar el dia a l’exterior, des del primer esmorzar per gaudir de la brisa matinal, fins als dinars amb família i amics gaudint de la barbacoa Caliu. Acompanya aquests moments amb la nostra selecció de cadires més confortables, des de la còmoda i discreta cadira Vega fins a les més plenes de color com la Lama, la Flower o la impressionat Vegetal de Vitra! També tenim dissenys més clàssics i elegants com la Piper 120 i la Piper 221.

Per entorns més chill out, prova amb la tauleta Monkey, un element de disseny i decoració únic que no deixarà indiferent a cap convidat. I, combinada amb la catifa Black/White, aconseguireu la comoditat perfecta sense necessitat de cadires! Ah, i també hi ha l’opció contrària: taula en format barra i tamborets blancs per il·luminar les tardes més caloroses d’estiu.

Per les terrasses o jardins més amplis, pensa amb la comoditat i descans que t’ofereix la gran butaca Serenaamb moltes possibilitats de combinació. A més, combinada amb les gandules Nina, Streamer, Manganese o June aconseguiràs crear l’entorn més còmode per passar-hi tot l’estiu. I si tens piscina o la platja al costat de casa, la gandula Lamzac serà la teva gran aliada!

Finalment, la il·luminació és una de les parts més importants per crear l’entorn ideal. Amb els llums multifunció Bellavista, aconseguiràs crear entorns distesos que convidin a la bona conversa i descans. Les Bolleke en verd o vermell et permetran crear jocs de llum obrint o tancant els espais en funció de cada moment del dia. I prova la llum Pinya Colada Tropical com a centre de taula pels sopars més sorprenents! Aprofita els tests de ciment per omplir el teu oasi exterior amb flors silvestres i aconseguir, així, un estiu ple de color!