Des d’Idees Disseny entenem el disseny com un estil de vida. Qualsevol persona de qualsevol edat pot practicar-lo, només cal certa sensibilitat estètica que es va adquirint amb els anys. Per això, et proposem alguns elements per introduir el bon disseny en el dia a dia dels més petits de la casa.

Pels primers mesos de vida proposem els mossegadors i joguines de bany d’Oli&Carol. Aquesta firma respectuosa amb el medi ambient i especialitzada en joguines naturals i ecològiques crea tots els seus productes lliures de plàstic a partir de matèries 100% naturals. Amb el Brucy The Broccoli i l’Ana Banana, podràs introduir les fruites i verdures des de ben aviat.

També tenim propostes pels petits artistes de la llar. Pels músics, no et pots deixar perdre la guitarra espanyola i el piano de cua, de ben segur que t’espera una primavera plena de concerts de capvespre. I, pels que comencen a escriure, et recomanem el llapis Tiovivo, amb un disseny de cavall de fira en format goma, podran escriure i equivocar-se les vegades que faci falta i portar-lo a tot arreu sense que es perdi cap dels dos elements ja que llapis i goma es fusionen en un!

Ara que s’acosta el bon temps hi ha dues propostes imprescindibles. Per un costat, els despertadors més originals del món, el despertador Lego Star Wars Storm Trooper o el Boba Fett, per assegurar arribar a l’hora a l’escola tot aquest tercer trimestre que a vegades es fa feixuc. I, d’altra banda, el més important… protegir els ulls dels més menuts del fantàstic sol d’aquests dies tan radiants amb les ulleres de sol de color vermell, rosa, blau marí o blau cel!

Finalment, també tenim mobiliari de disseny adaptat als més petits. Amb la taula TipTop Kids Dinosaur i la cadira Lolu Ghost de Kartell, podràs crear un espai adaptat per a ells on puguin dibuixar, escriure, aprendre, menjar i jugar amb el millor mobiliari. A més, amb el penjador Hang It All de Vitra, podràs omplir de color i vitalitat la seva habitació infantil.

T’esperem a Idees Disseny per descobrir totes les novetats pels més petits que els apropen al disseny com si es tractés d’un joc.