Des d’Idees Disseny equipem les habitacions de grans hotels i també de llars particulars amb la nostra pròpia marca de matalassos de qualitat prèmium. Es tracta de matalassos, canapès i també capçals entapissats elaborats amb els millors materials, altament transpirables, còmodes, resistents i dissenyats per afavorir el teu descans. I, avui, te’n presentem la nostra més acurada selecció!

Per crear entorns únics dins de cada dormitori, destaquem el disseny cúbic i elegant del llit Doseles de MIDI Barcelona. Una estructura d’alumini adonitzat disponible en diverses mides i colors. El llit que crea un oasi ple d’equilibri que convida a la desconnexió total. Si busques una opció més lleugera i versàtil et recomanem la nostra base entapissada o el canapè abatible, ambdós disponibles en diversos colors i acabats que es poden complementar amb el capçal entapissat en pell sintètica o teixit, així podràs personalitzar al màxim cada un dels elements del teu llit aconseguint la combinació perfecta.

Entrant a fons en l’element principal del descans, els matalassos, tots els nostres models compten amb teixit piqué ignífug, fibres hipoal·lergògenes que asseguren l’absència d’al·lèrgies i els seus laterals inclouen una banda perimetral 3D que proporciona el màxim confort i comoditat. Així, entre la nostra gran varietat de matalassos et recomanem especialment el de molles clàssiques o molles ensacades i visco: dos matalassos de tacte suau que t’asseguraran el millor descans, ja que la visco supersoft s’emmotlla fàcilment al teu contorn respectant els moviments del cos i garantint-te el màxim confort.

A Idees Disseny tenim clar que els somnis es compleixen si venen acompanyats del millor descans. Per això, comptem amb una varietat d’elements de mobiliari per fer de cada dormitori un espai únic i confortable. Vestidors, armaris, còmodes, penjadors, miralls i altres complements t’asseguraran el dormitori ideal. I et recomanem que incloguis petits elements que faran més fàcil el teu dia a dia com el fantàstic galant de nit, també de MIDI Barcelona, un complement que et permetrà tenir la millor organització de les mudes del següent dia i aportar sofisticació a al teu dormitori, l’espai de desconnexió per excel·lència.