Idees Disseny

El 1982 Lídia Torruella, empesa pel seu innat interès pel món del disseny, materialitza la seva –per l’època- avançat concepte de botiga en un petit establiment que batejà com idees.

El gran pes de Barcelona com a pol del disseny mundial dificulten el creixement de l’idees original a la perifèria i, finalment, el 1987 es fa realitat el nou idees en el seu emplaçament actual, que permet desenvolupar el concepte d’establiment que fins aquell moment s’havia anat formant en l’equip: un nou concepte de botiga, de servei i d’atenció al client observat en la seva totalitat, amb un visió integral de la decoració molt més enllà de la simple exposició del mobiliari.

Després d’anys d’assistència continuada a la Fira de Milà, la nova ubicació va permetre, entre altres moltes coses, l’accés a les grans marques internacionals –que requerien un cuidat tractament per les seves peces- i va possibilitar que idees es convertís en distribuidor de les grans firmes del disseny italià, el que marcaria un punt d’inflexió en la nostra història.

En aquest punt idees aconsegueix unir innovació i exclusivitat en un meravellós espai i comença a desplegar tot el potencial d’una petita gran idea que va ser ràpidament acceptada pel públic.

Coincidint amb el dècim aniversari d’idees, el 1993 varem iniciar les vetllades culturals, amb la presència de reconegudes personalitats del món cultural, polític i dels mitjans de comunicació. D’entre tots ells cal destacar la figura del poeta Miquel Martí i Pol, amic personal, en el record del qual celebrem iniciatives solidaries, com la que el 2003 es va originar a favor de la Fundació de l’Esclerosi Múltiple. Un poema seu presideix l’entrada d’idees: Aquestes ratlles fines no vulneren l’espai / sinó que el fan més comprensible / com un ressó constant de placidesa / tan sorprenent que sempre meravella. / L’imaginari / com un gran foc que inflama / però no crema.

Amb la intenció d’acostar-nos més als nostres clients recentment hem perfeccionat la nostra web, millorant l’experiència en idees e-shop. També comptem amb una activa presència a les xarxes socials.

Actualment estem immersos en la concreció d’un il·lusionant nou projecte: ideescity, un nou establiment en el centre de Vic que en les seves dos plantes d’un antic edifici totalment remodelat oferirà els nostres serveis d’assessorament en interiorisme, així com una interessant oferta de mobiliari, objectes de disseny i regals en un espai encantador situat en el casc antic de la ciutat.